Mission og vision

Mission og vision

Mission

Erhvervsgymnasiet Grindsted vil målbevidst skabe værdi for mennesker og virksomheder ved aktivt at medvirke i lokalområdets udvikling.
 

Vision

Erhvervsgymnasiet Grindsted er kendt som et åbent, tidssvarende og motiverende miljø, der udbygger faglige, personlige og sociale kompetencer.

Det betyder: 
 
  • Vi vil være et selvstændigt erhvervsgymnasium, der - alene eller sammen med andre - dækker hovedparten af det lokale behov for erhvervsrettede uddannelser.
  • Vi vil målbevidst skabe værdi for vore elever, kursister og samarbejdspartnere således, at Erhvervsgymnasiet Grindsted er det primære valg.
  • Vi vil være en udfordrende arbejdsplads, hvor den enkelte og gruppen har stor frihed til at realisere skolens mål.
  • Vi vil opnå økonomiske resultater, der sikrer skolens selvstændighed og udvikling.
Vedtægter

Børne- og Undervisningsministeriet, tidligere Undervisningsministeriet, har den 16. oktober 2008 senest godkendt skolens vedtægt, som efterfølgende blev offentliggjort på skolens hjemmeside fredag den 17. oktober 2008.


 


Skolens bestyrelse har den 4. april 2018 vedtaget gældende vedtægt, der den 22. september 2020 er blevet ændret i overensstemmelse med ministerielle rettelser. Disse vedtægter er offentliggjort på hjemmesiden 22. oktober 2020.


 


 


 


 


 

Læs vores vedtægter »