På vej til Kina

På vej til Kina

I slutningen af efterårsferien rejser 17 elever og 2 undervisere fra Erhvervsgymnasiet Grindsted til Kina, hvor de skal være i godt 2 uger.

Eleverne går i 3.G på Global Business på HHX, hvor de er tilmeldt det udvidede rejseprogram med studieture til udlandet i alle 3 år.

Første år er eleverne typisk i Spanien, hvis de har spansk som 2. fremmedsprog, i Tyskland, hvis de har tysk, eller i England, fordi de alle har engelsk. Turen her har især fokus på sprog og kultur.

I 2.G har eleverne været i USA, i både New York og Washington, på en tur fyldt med virksomhedsbesøg og kulturelle seværdigheder. Og nu i 3.G er eleverne altså på vej til Kina. Her skal de både til Shanghai og til Beijing, hvor de udover at ”gå på gymnasiet på kinesisk” skal besøge virksomheder og seværdigheder og opleve kulturen i et meget fremmed land meget langt fra Danmark.

JydskeVestkysten følger 3.G’ernes tur til Kina. Du kan læse den første artikel på avisens hjemmeside: Erhvervsgymnasiet har berejste elever: Nu skal de til Kina.

Eleverne og underviserne fra Grindsted rejser sammen med elever og undervisere fra Det Blå Gymnasium i Glamsbjerg på Vestfyn. Rejsen foregår i regi af SYNERGI-skolerne, som er et samarbejde mellem 8 handelsgymnasier i Syddanmark.