Studieretninger og karriereveje

Studieretninger og karriereveje

Studieretninger på HTX

Bioteknologi A & Samfundsfag B Denne studieretning fører direkte til den karrierevej, som vi kalder Sundhed, men der er selvfølgelig også mulighed for at gå andre veje.
Karriereveje:

Sundhed

Andet

Kommunikation og it A & Programmering B Denne studieretning fører flere steder hen. Du kan kombinere studieretningen med samfundsfag på højere niveau og vælge dig ind på en karrierevej, som vi kalder Kommunikation & Medier. Du kan også kombinere studieretningen med matematik på højere niveau og følge en karrierevej, som vi kalder Data & Programmer. Eller du kan gå helt andre veje.
Karriereveje:

Kommunikation & Medier
Data & Programmer
Andre

Matematik A & Biologi B Denne studieretning fører også direkte til karrierevejen Sundhed, men også her er der selvfølgelig andre muligheder.
Karriereveje:

Sundhed

Andet

Matematik A & Informatik B På denne studieretning kan du også gå flere veje. Ved at kombinere studieretningen med innovation kan du vælge dig ind på en karrierevej, som vi kalder Engineering. Du kan også kombinere studieretningen med biologi på højere niveau og følge en karrierevej, som vi kalder Sundhed. Der er selvfølgelig også andre muligheder.
Karriereveje:

Engineering
Sundhed
Andre

Mere information om HTX

Har du brug for mere at vide om den 3-årige uddannelse til teknisk studentereksamen, er der flere muligheder her.

Bliv elev på Erhvervsgymnasiet Grindsted

Hvis du overvejer at tage HTX, kan du starte her.