Studieretninger og karriereveje

Studieretninger og karriereveje

Studieretninger på HHX

Afsætning A & Innovation B Denne studieretning har fokus på produkt- og forretningsudvikling som grundlag for virksomhedens salg og markedsføring. Den fører direkte til karrierevejen Innovation & Entrepreneurship, men der er selvfølgelig også mulighed for at vælge andre veje.
Karriereveje:

Innovation & Entrepreneurship
Andre

Afsætning A & Virksomhedsøkonomi A På denne studieretning er virksomheden i fokus - virksomhedens økonomi og virksomhedens salg og markedsføring. Kombinerer du afsætning med innovation, vælger du karrierevejen Innovation & Entrepreneurship. Kombinerer du afsætning med psykologi, følger du karrierevejen Promotion & Branding. Og kombinerer du virksomhedsøkonomi med finansiering, vælger du at følge karrierevejen Business Finance. Også her kan du naturligvis gå andre veje.
Karriereveje:

Innovation & Entrepreneurship
Promotion & Branding
Business Finance
Andre

International økonomi A & Afsætning A Denne studieretning fokuserer på virksomhedens salg og markedsføring på internationalt plan. Du kan også her kombinere international økonomi med kulturforståelse og følge karrierevejen Global Business. Du kan kombinere afsætning med innovation og vælge dig ind på en karrierevej, som vi kalder Innovation & Entrepreneurship. Eller du kan kombinere afsætning med psykologi og følge en karrierevej, som vi kalder Promotion & Branding. Der er selvfølgelig også andre muligheder.
Karriereveje:

Global Business
Innovation & Entrepreneurship
Promotion & Branding
Andre

Virksomhedsøkonomi A & International økonomi A På denne studieretning er økonomi i fokus - både virksomhedens økonomi og samfundets økonomi. Ved at kombinere virksomhedsøkonomi med finansiering kan du vælge dig ind på en karrierevej, som vi kalder Business Finance. Du kan også kombinere international økonomi med kulturforståelse og følge en karrierevej, som vi kalder Global Business. Eller du kan gå helt andre veje.
Karriereveje:

Business Finance
Global Business
Andre

Spansk A & Tysk B* Denne studieretning har fokus på fremmedsprog - derfor fylder matematik mindre. Her er det oplagt at vælge kulturforståelse og følge karrierevejen Global Business. Men selvfølgelig er der også her andre muligheder.
Karriereveje:

Global Business
Andre

*Matematik på B-niveau er obligatorisk - undtagen for elever med tre fremmedsprog. Som elev på den sproglige studieretning har du engelsk, spansk og tysk og kan derfor nøjes med matematik på C-niveau

Mere information om HHX

Har du brug for mere at vide om den 3-årige uddannelse til merkantil studentereksamen, er der flere muligheder her.

Bliv elev på Erhvervsgymnasiet Grindsted

Hvis du overvejer at tage HHX, kan du starte her.