EUV

EUV

EUV

V’et står for voksne. Hvis du er 25 år eller derover har du mulighed for at tage grundforløbet til EUD Business på 20 uger - 1/2 år. EUV er for dem, der ønsker at tage en ny uddannelse, personer der ønsker at skifte spor i livet, eller dem der har brug for at blive omskolet eller eventuelt føler behov for at opdatere en ældre handelsskoleuddannelse inden en praktikperiode.

Lidt populært kan man sige, at du skal klare det hele på den halve tid. Du skal altså igennem præcis det samme som erhvervsuddannelseseleverne, der tager grundforløbet til EUD Business på normeret tid, som er 40 uger (grundforløb del 1 på 20 uger og grundforløb del 2 på 20 uger). Men i kraft af livserfaring, modenhed og disciplin har du mulighed for at sætte turbo på og klare det samlede grundforløb på 20 uger - og måske endda på kortere tid.
 
Før du kan optages, skal du deltage i en samtale, hvor vi vil foretage en såkaldt realkompetencevurdering (RKV) - dvs. en faglig vurdering af det du kan, men som ikke fremgår af et eksamensbevis. Der kan også blive tale om, at du skal igennem nogle mindre tests, så vi har mulighed for at vurdere dit faglige niveau.
 
Vi starter typisk EUV-elever ved skolestart i august eller januar måned. Resultatet af RKV'en vil være afgørende for, om du kan opnå merit for dele af undervisningen eller det efterfølgende praktikforløb i en virksomhed.
 
Du er altid velkommen til at kontakte skolen for flere oplysninger om dine muligheder i realtion til EUV, herunder realkompetencevurdering
Jeg vil gerne kontaktes

Mere information om EUV

Har du brug for mere at vide om den merkantile erhvervsuddannelse for voksne, er der flere muligheder her.

Bliv elev på Erhvervsgymnasiet Grindsted

Hvis du overvejer at tage EUV, kan du starte her.