Mere information

Mere information

Flere muligheder for oplysning og vejledning

Du kan få mere at vide om HHX, EUD/EUX Business og HTX på Erhvervsgymnasiet Grindsted i vores studievejledning.

Du kan også spørge hos Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). Hvis du går i folkeskolen, kan du normalt træffe din UU-vejleder på din skole - ellers skal du henvende dig direkte hos UU.

Endnu en mulighed er at gå ind på UddannelsesGuiden, hvor du kan finde flere informationer, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige ungdomsuddannelse og karrierevej. Det er fx her du finder Adgangskortet, der på en nem og overskuelig måde viser, hvad der kræves for at komme ind på de videregående uddannelser, og hvilke videregående uddannelser en gymnasial uddannelse giver adgang til.

UddannelsesGuiden finder du også eVejledning, som er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag, aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde eVejledning på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder.

Studievejledning

Har du spørgsmål til uddannelserne på Erhvervsgymnasiet Grindsted, er du velkommen til at kontakte vores studievejledning.

Søg om optagelse på Erhvervsgymnasiet Grindsted

Er du klar til at blive elev på Erhvervsgymnasiet Grindsted, kan du søge om optagelse på optagelse.dk.